Cathrine

Cathrine

Velkommen inn til mine evinnelige prosjekt!

Sida det er 1000-vis av dei måtte det ein eigen side til for halde orden på dei.. Og det er ikkje fritt for at det her også er andre drypp fra livet gjennom mine auge :)

Raudøya

Ulike puslerierOpprettet av Cathrine ti., mai 14, 2013 20:29:15
Dei to siste dagane har vi arrangert klassetur for klassa til jr.midtimellom, på den einaste øya i kommunen vår. I dag var det min tur å ha "vakt". Og som vanlig var det fantastisk deilig å komme ut på Raudøya, -ei lita reise i tid og fargar :)

(hadde dessverre ikkje med kameraet, så det blei mobilbilder med litt så som så gjengiving) Trykk på bilda så vert dei større nede under dei småDet er noko heilt eget med desse gamle fargane! Og dei var ikkje redd for å bruke dei heller, før dei etter kvart vart skjult bak nye lag med lysare fargar ;)

Ein gjeng med elevar frå ungdomsskulen gjer ein flott innsats med å forsøke å føre tilbake og halde ved like her ute. Og eg håper dei kan greie å redde huset også før det vert heilt ødelagt av tidens tann m. flittige hjelpara som bryt seg inn og sørger for at forfallet går raskare, -dessverre


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.