Cathrine

Cathrine

Velkommen inn til mine evinnelige prosjekt!

Sida det er 1000-vis av dei måtte det ein eigen side til for halde orden på dei.. Og det er ikkje fritt for at det her også er andre drypp fra livet gjennom mine auge :)

Grøne fingre?

HagegledeOpprettet av Cathrine ti., april 02, 2013 19:07:53
I dag har våren komt her inne! På formiddagen planta Thor og eg tomater. Før vi kunne så måtte vi ha potter, så Regionsavisa frå påska låg lagelig til for hogg i papirdunken. Først skar vi strimler på 8-9 cm bredde, rulla ei remse rundt ein dorull slik at halve høgda på remsa var inn på dorullen og halve stakk nedføre. Så bretta vi inn det som stakk nedføre til botn i potta og brukte skaftet på ei sleiv til å trykke botnen nogenlunde flat frå innsida, -den jevnar seg meir ut når det har komt mold i ;)


Så var det klart for å fylle mold i, den oppgava tinga selvfølgelig Thor på aleine :) Og den snertne "moldausa" ej fann i haust var som venta kjekk til dette!


Så no har fire sortar tomat komt i jorda, det vart Udi, Tiny Tim, Moneymaker og Black Russian i år. I tillegg til eit optimistisk TYGGISTRE-eksperiment i vinduskarmen til Thor :) Vi får sjå kva som gir avling først... Spennende!


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.