Cathrine

Cathrine

Velkommen inn til mine evinnelige prosjekt!

Sida det er 1000-vis av dei måtte det ein eigen side til for halde orden på dei.. Og det er ikkje fritt for at det her også er andre drypp fra livet gjennom mine auge :)

Ferdighausta

HagegledeOpprettet av Cathrine to., oktober 20, 2011 22:58:43


Dei flotte potetene vi grov opp i haust har vi for lengst ete opp, det samme med alle dei andre grønsakene. Eit par av gulrøttene tok til å blomstre, resten var blitt veldig gode vennar der under jorda. Thor og ej var ikkje i tvil da vi prøvde å snurre dei laust frå kvarandre uten å knekke for mange. Men det var ikkje så lett å så tynt da vi var ivrige med å så i våres, -vi to ;)

Kanskje til neste år


Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tillatt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tillatt.
Opprettet av Cathrine lø., oktober 22, 2011 21:01:38

Hihi, vi kunne godt hatt ein tørrare sommer, hjelp lita med undabakke med so mykje vatn. Og ein stor fordel var det visst med at Thor ikkje hadde tid til å sette eit og eit frø -vi slapp unna allt ugraset. Der var ikkje plass ;)

Opprettet av Linda fr., oktober 21, 2011 23:11:28

Her vart det også sådd gulrøtter, eit og eit frø så vi skulle sleppe å tynne. Men været og åkeren har vore så utrulig våt i heile sommar så ugraset har fått utfolde seg fritt :/ Men nokre vart "peikefingerstore" og andre vart meir som ein tannpirkar:) men gode på smak:)