Cathrine

Cathrine

Velkommen inn til mine evinnelige prosjekt!

Sida det er 1000-vis av dei måtte det ein eigen side til for halde orden på dei.. Og det er ikkje fritt for at det her også er andre drypp fra livet gjennom mine auge :)

Treet

SaumOpprettet av Cathrine lø., mars 02, 2013 09:09:25
For ei god stund sida kom ideen om eit hausttre av stoffrestar. Eg driv med litt ekornlagring av ulike stoffbitar som vert til overs etter klipping og eg ikkje heilt greier å kaste, -dei kan jo heilt sikkert brukast til noke... Så da vert dei lagt i eit skap til det formålet, ei kasse for kvar farge slik at det er lettare å ta dei igjen ;)

Men i alle fall skulle nokre no til pers. Utgangspunktet var eit stykke lin på rundt 50x50 cm. Skissa svakt opp grunnforma til treet først, og sydde ein omg med rettsaum i "stammefarge" for å markere forma.


Vidare klipte eg ut mange små blad i flammande haustfargar og festa dei med stofflim på spray, vlisofix kan sjølvsagt også brukast men er lit meir pirk på småbitar i mange ulike stoff.


Til slutt fekk treet seg fleire omganger med rettsaum for å feste blad og å markere stammen tydeligare. Det er berre å kjøre i veg med ein einast lang saum.


Og det ferdige treet ligger og venter på syrommet, det skal etter kvart bli ei pute