Cathrine

Cathrine

Velkommen inn til mine evinnelige prosjekt!

Sida det er 1000-vis av dei måtte det ein eigen side til for halde orden på dei.. Og det er ikkje fritt for at det her også er andre drypp fra livet gjennom mine auge :)

Bergensbunad ;)

SaumOpprettet av Cathrine on., februar 23, 2011 16:33:51
"Vil til Bergen, vil til Bergen med det samme -der har eg det som fisken i vannet..."


Blandt kjolane ej har sydd i det siste kom det ein forespørsel om ein "våt" kjole frå ei av dei etter kvart faste kjoledamene mine. Ein med paraply og regn, -for ein utflytta bergenser. Og den skulle være blå.

Så var resten opp til mej :)

Kosar mej ofte med slike lause oppdrag, innafor nokre små ramme. Også fe ej som regel slike idear som gjer at ej må til å lære mej noke nytt i broderiprogrammet mitt eller med andre dataprogram. Vel, må og må... Det er vel nokså frivillig, men korfor gjere det på gamlemåten når ein ny og utfordrane metode står der og ventar. Og etterpå har ny kunnskap somregel ført til at ej kan spare tid eller krefter neste gong ;)


Denne kjolen gav mej i alle fall både nye kunnskaper i bruk av Illustrator og i delar av broderiprogrammet mitt ej ikkje hadde prøvd :) Og resultatet vart i tillegg ei veldig fornøgd kjoledame :)

Nok ein gong ein av desse vinn-vinn-situasjonane :)


Kjolen er ein samansetning av nytt stoff og ei deilig mjuk herreskjorte i rette varme lyseblå fargetonen, - og nokså demontert ;)