Cathrine

Cathrine

Velkommen inn til mine evinnelige prosjekt!

Sida det er 1000-vis av dei måtte det ein eigen side til for halde orden på dei.. Og det er ikkje fritt for at det her også er andre drypp fra livet gjennom mine auge :)

Årgangsreklame

Div. hobbyOpprettet av Cathrine sø., mars 28, 2010 20:57:27
Ej tar innimellom fram nokre gamle blad fra ei kasse ej har på loftet. Berre eit par av gangen i ny og ne, -for å kose mej med fornøyelig språk, artikler, moter, reklamer og "samfunnsregler".

Resulterer i alt fra latter eller ettertanke til innspirasjon. Mange kjekke stunder blir det ut av denne kassa med assorterte blad frå 50- og 60-åra.

I eit blad fann ej nokre reklamer frå lokalmiljøet.


Her ein for Konvall undertøy fra Møre trikotasje. Den fabrikken ligg berre eit steinkast eller to herfra, men huser i dag slett ingen undertøy. Bortsett fra det dei har på sej dei som jobbar på laboratoriet og fremstiller sunne remedier for kropp og sjel ;)


Og dette er ein for ein møbelfabrikk i nærheita.

Litt artig var det egentlig å komme over desse no berre kort tid etter at det var arrangert ein kveld i Aasentunet med tilbakeblikk på industrien i bygda. Var ikkje der sjølv, men fekk lese litt i nokre av papira derifra.

Noken som veit forskjellen på syersker, syjomfruer og sypiker? Hi hi :) Dette var nemlig stillingstitler på damer under eit arbeidermantall i ein av bedriftene var delt opp i rundt århundreskiftet.